Шукати в цьому блозі

четвер, 23 березня 2017 р.

16-18березня Зеленодольська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів прийняла участь в Восьмій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти». Розпорядженням Кабінету Міністрів України з 2010 року виставці надано офіційно статус міжнародної.
На виставці школа представила досвід оновлення освітньо-виховного простору з метою формування сучасної людини з інноваційним типом мисленням мислення, здатною інноваційно діяти через створення умов для розвитку навичок 21 століття. А саме: через впровадження курсу за вибором «Кроки до порозуміння», проекту «Пошуки скарбів власного я», програм « Уроки психологічного розвитку», «Мій саморозвиток»,  використання проектно-дослідницької технології. Розробили і впроваджуємо систему тренінгових занять для учнів різної вікової категорії, учителів, батьків. Реалізуємо проекти «Чесна гра», «Профілактика ВІЛ/СНІДу на робочому місці», розвитку критичного мислення, будови особистої життєвої стратегії.

Це не перший досвід участі школи в конкурсах і виставках. У 2012 році Зеленодольська школа № 2 стала переможцем І етапуобласного конкурсу-огляду ; у 2015 ввійшла в каталог Сьомого міжнародного форума «Інноватика в сучасній освіті» і отримала диплом лауреата І ст. за роботу «Самоврядування -основа демократичного виховання громадянина України»


           
   







Немає коментарів:

Дописати коментар